Platt eller skyhögt!

Det är en svår tid för er med mittimellanbehov....

Den här våren och likadant i höst är klackarna skyhöga eller obefintliga.

En annan spaning är att det är svårt att hitta snygga svarta skor.... Vet inte varför riktigt, men antingen så tror skoproducenterna att nu har alla tillräckligt många svarta skor i garderoben, så nu gör vi "bara" andra varianter. Annars tycker de helt enkelt att vi ska våga ha annat än svart på fötterna när det är så mycket svart i klädmodet.... hmmm ....

Våga välja tomatrött, ärtgrönt eller varför inte kornblått! En randig sko, en paisleymönstrad eller varför inte en blommig?

Kommentarer
Postat av: Mrs Mulatt

Så sant som du sa det! I princip omöjligt att hitta en snygg svart sko.. särskilt stövletter med lite högre skaft än ankelskon som är så inne nu *suck* Gillar inte den skon ihop med bootcut..

2007-04-11 @ 21:19:57
URL: http://blogg.aftonbladet.se/12197
Postat av: Iriz

Nja precis! en sko kan vara snygg som sko, men ändå så passar den inte till det man har i garderoben. Ibland låter man sig luras av att något är rätt, inne eller trendigt.... men man ska rannsaka sig själv innan man köper och tänka; -passar den här mig och det jag har i min garderob. Det blir ju så mycket roligare om man får användning av skorna!!!

2007-04-20 @ 08:32:54
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8643/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0