Phard

Igår kväll när vi var på Bomullsfabriken och åt, hade jag min FilippaK-klänning med båtringning i halsen. Jag använde Oroblusvårstrumpbyxor för första gången. Ett par snyggt hålmönstrade i färgen Phard- puderrosa. Till detta mina nya guldskor och puderrosa scarves. Ett långt halsband med små bollar av pärlor och håret utsläppt. I lila Norrköping får man inte avvika mycket innan folk tittar konstigt på en, så jag bjöd på det ävven igår kväll. Ni kan bara ana hur det är att komma i de kleinblå skorna....!

God morgon!

Min klädssel idag känns kanske vintrig, men jag har försökt att göra den lite vårig... Svart kostym från 2707, vitskjorta från Boss med grönt halternecklinne från Benetton över. Rött smalt lackskärp i midjan och kleinblå platåskor. Får se om jag får liv i kameran.....




God kväll.

   Sitter och spanar runt lite,

  Ännu mera grönt!

Kolla, det är så här jag menar...

En annan modeblogg som varmt rekommenderas:

http://kathe.blogg.se/1174988994_dagens_outfit_tisdag.html
image16

Grönt ute, grönt är inne! Vad var det jag sa... Fashion!

Grönt ute och grönt är inne!

   Så här såg det ut när vi mötte våren förra året hos våra vänner i norra Italien. Inte dumt, att vinterblek får sitta och njuta av kaffe i solen mot en varm husvägg...

I italien förra våren såg man att grönt dominerade bland färgerna. Allt var grönt.  I skyltfönstrens såg man gröna underkläder, gröna inredningsdetaljer, gröna jeans, gröna boots, gröna sneakers och gröna kläder. Det var flera nyanser av grönt. Allt från mossigt, militär till junglegreen, äpple och lime.

Den här våren är det gröna här. Grönt har hittat till Sverige. Och min gissning är att det blir ännu större nästa år. Så satsa på grönt. Våga sätta de klara gröna tonerna tillsammans med kleinblått eller bubblegumsrosa, eller varför inte pippigult?  Men det funkar givetvis som på den här bilden till svart och vitt, men notera det smala röda bältet. Man behöver inte plocka upp accentfärger mer än en gång, våga välja flera istället. Man blir såå glad av dessa klara färger, eller hur?

http://www.whyred.com/collection.aspx?col=ss07f


                                                              


Bilderna är lånade från: http://www.benetton.com/html/en/woman/main/07.shtml
och; http://www.fcukbuymail.com

Ledig idag...också!

Här är vi lediga idag...igen. Lyxig tillvaro, halvtidslivet är... Vi ska till guldsmeden och hämt en ring idag. Sedan ska vi åka till mitt försäkringsbolag med den, för att de ska låta värdera den på ännu ett ställe. Det börjar bli en riktig följetong nu med den där ringen. Rapporterar vidare...later.

Upppackat

Har packat upp vårnyheter hela förra veckan.

Från Pilgrim, stora tuffa och färgglada smycken. Från andra smyckesleverantörer lite lugnare varianter med naturstenar, sötvattenspärlor, kristaller och slipade glaspärlor i olika varianter.

                                                        


Skokartongerna som anlänt innehållar allt från snygga boots till somrigaste tänkbara sandalerna. Vi tar bara hem ett par i varje storlek per modell ibland tar vi hem två par i de vanligaste storlekarna, men det är för att våra kunder ska veta att de är ganska unika med sina skor. Gemensamt för våren och hösten vad gäller skor är de skyhöga men ändå väldigt kvinnliga klackarna.


måndagen den 26:e mars

Har varit ledig idag. En superskön hemmadag med småttingarna. Var förbi på jobbet och kollade lite bilder på skor och stövlar som är beställda till hösten. Mycket fint. Vi kommer inte behöva går barfota i höst och vinter.

Härrom dagen hade vi en säljare Maria från Oroblu hos oss. Det är dem vi köper strumpor, leggings och stay-ups från. Hela kollektionen var väldigt nice. Så det får lov att bli mycket kjol och klänning även i höst. 

Schysst sida

För er som vågar handla utan att känna och klämma på sakerna:

http://www.accessora.se/

Ytterplagg i vår

  För att vara en shoppingberoende och "galen i nya saker tjej" så är jag ovanligt glad att få ta fram den här kappan och låta den komma ut i vårsolen. Den är kanelbrun och lite längre fram än bak Morgan Sundberg, 2707, har designat den. Jag är så nöjd att ha den i min ägo. Till den högklackade bruna skoletter i skinn med brett nervik i mörkbrun mocka. 

Annars är Trechcoaten från Whyred ett hett tips. Så rätt. Så himla rätt. Vill ha den. Men behöver den faktiskt inte. Jaa ni läste rätt. Jag har kollat igenom mina vårytterplagg och kommit fram till att jag inte kommer hinna använda ännu ett vårytterplagg.

I lekparken ser man mig i en kittfärgad qviltad Boomerangjacka, inte årets men den är perfekt i parken med Converse till. På stan har jag min svarta korta satinjacka fån J. Lindeberg eller Odd Mollyjackan från förra året med "tatto" på ryggen eller trechen från Esprit eller någon av mina FilippaK-kavajer eller varför inte jeansjackan ? Om jag inte har kappan så klart... vilken jag kommer använda flitigt. 

Smyckesvåren

Enligt våra stora modeskribenter här hemma i Sverige ska smyckena vara enkla, avskalade och ganska diskreta i vår. Och visst hänger trenden med en kula, medaljong eller ett hjärta hängandes i en lång kedja runt halsen i sig. Men på catwalks runt om i världen såg man inför våren större smycken än någonsin. Att plocka ner kristallkronan från finrummet och hänga på sig hade sett blekt och smått ut i jämförelse med vad vissa modeller bar runt på. Stora prismor i regnbågens alla färger. Kraftiga länkar i pråligaste guldigaste guld. Och gärna många,tillsammans samtidigt. Less isn´t more... More is more...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0