Dairy

Packat upp nya väskor. Vackra coola stora skinnväskor samt en guldig tygväska förgyller numera hyllorna i butiken. Vi väntar även på platta sandaler från BBB. Skorna från Kowalski är en hit, ingen kan låta bli att kommentera dem. Pumpsen från Kowalski som kommer i höst i samma stil som sandalerna ser underbara ut på bild. Närman jobbar i butik längtar man efter det nya hela tiden. Jag ärredan trött på alla sommarskor, fast jag inte har börjat använda dem ännu.....sjukt.


Idag är jag och småttingarna lediga. I morgon är det jobb igen och besök från ännu en väskleverantör. Jag skulle verkligen behöva en till väska.....hrmmmmm....


Today

Svarta korta byxor Miss Sixty, svart ribbat linne, stormönstrad blus i svart, lila, brunt, rosa, beige och off white.

http://www.dondup.com/

God kväll

I morgon är det jobb på dagen och party på kvällen. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig ännu. Barnen ska till mormor och morfar samt de stora till min syster (den äldre).  Jag borde träna. Har varit förkyld länge nu, så det känns som evigheter sedan jag rörde på mig. Borde passa på i morgon mellan jobb och party.... får se....

Jag skulle vilja ha svart och off white på partyt i morgon..... ni vet lite Chanelstil.... men det hänger inga sådana plagg i min garderob. Att ge sig ut och shoppa känns INTE aktuellt. Vi har restskatt att betala. Massor av pengar. Så min shoppingkvot är med råge uppfylld efter resorna till Milano och Stockholm...... Uhhhhh. Såg på Lyxfällan igår och fick våldsamt dåligt samvete.

Nej, nu önskar jag trevlig kväll, god natt och en härlig helg!

Les Colours Nationale

http://www.alltomstockholm.se/Profil.aspx?EntityID=2059353

Så här ser ni mig i höst!

S? h?r ser ni mig i h?st!

Bilden är lånad från Fcukbymail.com

Svart på våren?

Lördagens partyoutfit! Vet inte vad plagget heter, men det är en byxdress... Jag var svart i lördags kväll, på tjejmiddagen. När jag och min väninna anlände sa värdinnan i dörren; -Nä men här kommer det iallafall två svartingar! alla andra var somriga i vita linnebyxor, tunnikor i fladdriga tunna material och våriga ljusa färger. Flera var helvita. Och så kom vi, jag helsvart och hon i mörka jeans och vit och svart topp från Miss Sixty. En liten stund eter oss kom min andra väninna som hade åkt med oss ner från Stockholm, även hon svartklädd och med högklackade svarta fina festskor. Så svartingarna gjorde entré och utmärkte sig redan där. Vi hade en kul och trevlig kväll i dansens tecken. Senare när det blev tal om utgång var det bara svartingarna som ville gå ut och som gjorde det, resten bangade. Så tre svartingar skymtades på Bomull, men jag kan avslöja att där var vår klädsel inte särskillt iögonfallande.... vi smällte in ganska bra. Jag i min byxdress från Nolita och de in sina snygga jeans.

Besök hos French Connection

http://www.fcukbuymail.com/productList.aspx?CategoryID=spring_shot_6&language=en-GB

Nytt i butiken

Mer nya smycken har kommit och packats upp. Inga mer skor. Det verkar inte som de sandaler och mockasiner som vi väntat på kommer. Problem med produktionen. Förmodligen har de fått för få beställningar och därför inte ens satt modellerna i produktion.

Annars har jag spanat på bilder från mässan i Milano, när min chef lade ordrar inför hösten och vintern. Det är skyhöga klackar, fina skinn, runda tår eller den nyaste tåformen mandel med en liten spets!Det verkar som svart återigen dominerar efter ett par säsonger med mycket brunt. Men även grått och färgat skinn finns med bland materialen.

La Stampa dagbok

Denna vecka har jag haft en praoelev, Lovisa med mig på jobbet. Måndagen var alldeles för lugn, så det blev nog lite segt för henne. Igår var det en bra dag. Hon var med min syster på Synsam på förmiddagen och hos mig på eftermiddagen. VI hade mycket folk hela tiden så hon och jag hade fullt upp. Vi hade så roligt. Hon är så himla gullig. Hon bodde hos oss dessa dagar. Annars bor hon i Uppsala. 

Presenttips.....?

Nyupppackat och vårfint!

Blommor!



Frukter!



Alla tänkbara örhängen!



Romantiskt, bohemiskt eller varför inte asiatiskt!



Smycken på samtliga bilder från Pilgrim. Utmärkta presenter till morsdag, konfirmation eller student! 

Gårdagen shopping!!!

Var i Stockholm med systrar, mamma och dotter igår.

Jag hade på mig grå leggings, elefantgrå kjol och vit skjorta med asfaltsgrått liv över, stora nya busiga halsbandet i silver och vitt från Pilgrim och svart mc-jacka från JL samt ballerinos från Hispanitas.

Vi intensivshoppade på Åhléns, Sturegallerian, Biblioteksgatan och hann med lyxlunch på Riche.

Jag provade massa coola plagg på Diesel, det slutade med en topp..... Mamma köpte två par jeans. Min yngsta syster köpte bl.a en fin klänning från Miss Sixty. Fuxia, det klär henne... hon är mörk. Jag köpte en tunnika på Zara. Den hade jag påmig idag, med svarta jeans, kornblå skor och svart bolero. Jag har redan fått komplimanger, så fast jag känner mig som en gravid kossa, så måste den ha något rätt.... Nej vars jag gillar den, annars hade jag inte köpte den.....!
Annars besökte vi Rizzo, för att spionera....Mamma gjorde faktiskt ett inköp där, fina enkla låga svarta sommarskor. Vi gick inte in på NK, vi har en tendens att fastna där då...
Topshop, Urban Outfitters, Massimo Dutti, Solo m.m hann vi också besöka.
Mellansystern köpte en urfin kofta på Peek. Hennes stil.

Det är så mysigt att shoppa med systrar och mamma. Vi gör minst en sväng varje vår. Vi är lika men olika och gillar mycket samma saker, men ändå lite olika. Så man hamnar på ställen som man själv kanske inte skulle ha valt... det är kul. Jag köpte jättefina kläder till yngsta dottern, hon blir tre i juni.  

Hittar inte laddaren till kameran, annars hade jag fotat... Usla laddare, försvinna sådär...igen...!  


The Sartorialist visits Stockholm......

http://thesartorialist.blogspot.com/

Hej där!

Stackare som troget tittar in här..... jag är så upptagen med vardagen och livet att jag för tillfället är en urusel bloggare..... Men misströsta inte. Jag har fotat tre modeller från Ash inför hösten och jag kan skvallra om sommarkollektionen från Pilgrim som är gryyyyyyym!

Jag funderar på att använda kameran på fler sätt.... vi får se hur det blir med det.

Djärv färgkombination; Fuxcia och Orange!!! Testa testa testa!

RSS 2.0